Få Rabat og bonus i 4.000 butikker gennem forbrugsforeningen

call us

Ring til os nu +45 7025 1008

4. september 2019 blev Uddannelseslederne godkendt og optaget som fuldgyldigt medlem af forbrugsforeningen på lige fod med de øvrige 126 organisationer. Det betyder, at medlemmer nu kan få bonus og fordele i de mere end 4.000 butikker og virksomheder over hele landet.

Spar penge på det du alligevel køber
Når du melder dig ind i Forbrugsforeningen, sparer du penge hver gang, du handler i en af de mange forretninger, der er med i ordningen. Du optjener samtidig bonus i de mere end 4.000 butikker og 500 forskellige webshops. Rabat og bonus gælder også nedsatte varer, tilbud og udsalg.

Forretningerne dækker stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Sådan melder du dig ind
Du skal være fyldt 18 år og med i en Uddannelseslederne for at blive medlem af Forbrugsforeningen. Det koster 0,- kr. i kontingent for første års medlemsskab. Herefter koster det 132,- kr. om året.

Du kan altså uden beregning teste, om foreningen er noget for dig i et år, inden du skal betale noget. Meld dig ind på www.fbf.nu