Vi har lidt ekstraordinært valgt at skive et oplæg til de nye kolleger, vi endnu ikke har set som medlemmer.  Vi håber, at du som medlem vil være med til at dele denne artikel med de nye leder kolleger:

Til kommende medlemmer
Tillykke med jobbet som leder på et af de områder, som vi organiserer. Vi har lige nu et rigtig godt tilbud til nyansatte og håber, vi kan tilbyde det faglige fællesskab, der gør, at du får lyst til også at blive medlem af Uddannelseslederne.

Straksrådgivning og 3 måneders gratis medlemsskab
Resten af året har vi et godt tilbud: Når du melder dig ind i forbindelse med din ansættelse, får du tre måneders gratis medlemsskab, ligesom du får direkte adgang til juridisk støtte fra vores rådgivere med det samme.

Melder du dig ind senere end 3 måneder efter ansættelse, har du normalt 3 måneders karensperiode, inden du kan få juridisk støtte. Men da mange medlemmer i forbindelse med blandt andet  FGU’en skifter både titler, funktioner og fagforening, får alle nye medlemmer nu direkte adgang til vores juridiske støtte fra den dag, de melder sig ind. Tilbuddet gælder indtil udgangen af januar 2020.

Hvem er vi?
Uddannelseslederne dækker flere forskellige uddannelsesområder, så hos os bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab. Vi organiserer ledere indenfor erhvervsskoler, FGU, ungdomsskoler, daghøjskoler, oplysningsforbund og kommunale og private sprogcentre. Vi arbejder tæt sammen med de øvrige leder- og lærerorganisationer om uddannelsespolitik og faglige spørgsmål – og så er vi selvfølgelig en del af den samlede fagbevægelse.

Hvad kan vi gøre for dig?
Som medlem hos os får du en række fordele:

  • Du får hjælp og rådgivning og et fagligt beredskab af erfarne medarbejdere, som altid er parate til at hjælpe dig. Du finder kontaktoplysninger her. Vi forhandler din løn og dine arbejdsvilkår og kæmper for gode overenskomster.
  • Vi hjælper dig med at sikre ordentlige vilkår, pension og efteruddannelse.
  • Du har mulighed for at deltage i kurser og konferencer både vores egne og samarbejdspartneres.
  • Du får vores elektroniske nyhedsbrev 5-6 gange om året og du kan også følge os på Facebook hvis du har lyst.
  • Vi taler din sag i den offentlige debat og arbejder for at påvirke lovgivning og andre politiske beslutninger på de områder, der berører dig.
  • Du får en række kontante fordele med adgang til indkøbsaftaler, bank, lån og forsikringer.

Læse mere om medlemsfordelene under menuen “Medlem” på vores hjemmeside.

Hvad er dit kontingent?
Dit månedlige kontingent er på i alt 515 kr.

Har du spørgsmål til dit kontingent, kan du kontakte os eller se alle kontingentsatserne her.

Har du spørgsmål?
Besøg os på www.uddannelseslederne.dk. Her kan du blandt andet finde vores vedtægter. Du kan også få oplysninger om overenskomster, arbejdstid og meget mere.

Du er også altid velkommen til at sende os en mail på info@uddannelseslederne.dk  eller give os et kald. Kontaktoplysninger og åbningstider finder du her

Vi håber, du hermed er blevet lidt mere interesseret, så vi snart kan byde dig velkommen som medlem.

Mvh
Kristian Hjorth, formand