”Selv om jeg er gået på pension, interesserer det mig jo stadig, hvad der sker på området.”
Sådan siger Gerhard Breiner, der har været underviser, leder og meget andet på Niels Brock i København.

Fælles interesser
”Det er ikke, fordi jeg keder mig, og jeg kan sagtens engagere mig i lokalområdet, hvor jeg bor. Men der er forskel på at gå en tur med folk i nabolaget, og så mødes med gamle kollegaer, som man deler mange erfaringer med”, siger han.
”Når gamle kollegaer mødes, så fortæller vi historier, og det viser sig hurtigt, at vi har noget til fælles. Man vil jo gerne diskutere med andre, der har en tilsvarende interesse og erfaring, også i forhold til skoleverdenen i dag”, siger Gerhard Breiner.
Han ved, hvad han snakker om, for han er formand for både Niels Brocks seniorklub og skolens kunstforening.

Seniortræf og julefrokost?
Han har flere ideer til, hvordan foreningen kan styrke sammenholdet blandt seniorerne i Uddannelseslederne.
”Andre fagforeninger organiserer for eksempel julefrokoster eller et årligt Seniortræf med oplæg, debat og overnatning. Selv om vi er en lille forening, så kunne vi jo godt undersøge, om der er basis for noget lignende”, siger han.
”Jeg har været medlem af fagforeningen over 25 år, og jeg har kun brugt dem en gang, så nogle penge er der kommet ind kontoen”, siger han og sender dermed bolden videre til bestyrelsen.

Vil du være med?
Uddannelsesledernes bestyrelse og formand Kristian Hjorth bakker op om ideerne
”Vi vil gerne bruge ressourcer på at understøtte initiativet. Og jeg hører gerne fra andre, der vil være med”, siger han.
Så har du ideer eller er bare interesseret i at være med i en senior-gruppe, så send en mail til Kristian på kh@uddannelseslederne.dk.