Årsmødet 2018
Uddannelsesledernes årsmøde foregår på Hindsgavl slot den 11. og 12. september. Vi kan allerede ny løfte lidt af sløret for det flotte og spændende program med oplæg fra formanden for ledelseskommissionen Allan Søgaard Larsen og forfatter og debattør Dennis Nørmark, der er aktuel med bogen Pseudoarbejde. Reserver allerede dagene nu i kalenderen. Vi rundsender endeligt program og lægger det på hjemmesiden inden sommerferien.

HL -lederne
Vi er i fuld gang med forarbejdet til at tage Handelsskolelederne, der 1. juli bliver medlemmer hos Uddannelseslederne. Processen forløber planmæssigt, og vi ser frem til at byde dem velkomne og servicere de omkring 100 nye medlemmer fra sekretariatet i Snaregade. I næste nyhedsbrev præsenterer vi HL-gruppen mere detaljeret.

Sekretariatet
Efter en meget travl opstart med mange praktiske udfordringer, er vi nu i fuld gang med at hjælpe det stigende antal medlemmer, der kontakter os med spørgsmål eller behov for individuelle samtaler. Vi håber, at endnu flere fremadrettet vil benytte sig af muligheden for at få svar på de spørgsmål, der måtte være i forbindelse med dine løn- og ansættelsesforhold eller en gennemgang af dine nuværende aftaler. Sommerferieplanen for sekretariatet lægger vi på hjemmesiden, så snart den er klar.