Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og flere af jer er snart på vej på velfortjent ferie. Her følger en sidste sommerhilsen inden ferien.

3-årig aftale med LC-Lederforum og Skolelederforeningen
Vi glæder os i uddannelseslederne over en netop indgået 3-årig aftale om et udvidet samarbejde med LC-Lederforum via Skolelederforeningen, som vi i forvejen deler sekretariat med. Aftalen indebærer, at LC Lederforum fremover står for opkrævning af medlemskontingent og de opgaver, der naturligt følger med.

Aftalen betyder også, at vi udvider samarbejdet om de faglige opgaver med de andre faglige konsulenter hos Skolelederforeningen – særligt i ferie og spidsbelastningssituationer. Vi er rigtig tilfredse med aftalen, der betyder, at vi kan tilbyde en bedre service til jer medlemmer. Samtidig betyder aftalen, at vi udnytter vores ressourcer på sekretariatet mere optimalt. Aftalen implementeres løbende hen over sommeren og er fuldt implementeret 1. september. Den indeholder flere medlemsfordele, som vi løbende fortæller mere om på hjemmesiden.

Bær over med kontingent bøvl
Af tekniske årsager vil I først blive opkrævet kontingentet for juli måned med august kontingentet. Det betyder, at I først springer en måned over for så at få en opkrævning for 2 måneder på en gang. Vi håber I vil bære over med os! Kontingentopkrævningen vil fra september måned ske via LC Lederforum, og vi skal nok fortælle alt om, hvordan det kommer til at foregå praktisk efter ferien i nyhedsbrev og på hjemmesiden.

Årsmøde – tilmeld dig nu
Flere har allerede benyttet sig af opfordringen om at tilmelde sig årskurset. Vi vil af hensyn til planlægningen opfordre alle til at tilmelde sig nu ved at sende en mail til sd@uddannelseslederne.dk og indbetale til kontonummeret, som fremgår af hjemmesiden og bagsiden på den fremsendte indbydelse.

Læs mere om programmet og se, hvordan du tilmelder dig her

Så kom FGU-overenskomsten
Der er netop indgået overenskomst for chefer på FGU- området med det mundrette navn: ”Aftalen om ansættelse af chefer ved institutioner for forberedende grunduddannelse (FGU)”. Aftalen er forhandlet mellem Finansministeriet/Moderniseringsstyrelsen og LC/Djøf. Den offentliggøres i dag, og vi er overordnet tilfredse med resultatet.

Du finder aftalen på hjemmesiden via link i højrespalten på forsiden lidt senere i dag.

Sekretariatet i ferien
Sekretariatet holder lukket i uge 28 og 29. Har du brug for akut hjælp i uge 30, kan du sende en SMS til enten Formand Kristian Hjorth på  2893 0435 eller konsulent Christina Bohmann 2893 0368. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt. Fra uge 31 er vi tilbage for fuld damp på sekretariatet.

Og så håber jeg bare alle får en fantastisk god og varm sommer, hvor I kobler helt af og får ladet op til en ny sæson.

Sommerhilsner fra
Kristian Hjorth