Vores Kerner

call us

Ring til os nu +45 7025 1008

Medlemsservicering

Som medlem af Uddannelseslederne kan du bruge vores medlemstilbud, så meget du vil. Brug dem, når du vil have styr på din arbejdssituation, dine vilkår, eller vil have mere ud af dit arbejdsliv eller skal finde en ny vej i din karriere. Vi sidder klar alle hverdage til at rådgive dig.
Vi kan bl.a. tilbyde dig personlig rådgivning om din kontraktforhold, løn- og lønforhandlinger, opsigelse, advarsel, ferie, sygdom, barsel, pension mv.

Medlemsaktiviteter og kurser

Få inspiration, udvid din faglige viden og styrk dit netværk ved at deltage i vores medlemsaktiviteter, som f.eks. webinar, kurser eller arrangementer. Du kan styrke dine muligheder og blive bedre sammen med andre.

Politisk arbejde

Uddannelseslederne er en selvstændig lederorganisation, der har til formål at sikre medlemmerne gode løn- og arbejdsvilkår – og at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige og pædagogiske interesser i øvrigt. Vi forhandler overenskomster for lederne på FGU, Erhvervsskoler, Ungdomsskoler, Oplysningsforbund, Daghøjskoler og Sprogcentre.
Som fagforening er vi medlem af LC-Lederforum sammen med andre skoleledere i Lærernes Centralorganisation og er derigennem en del af den samlede fagbevægelse i Danmark. Vi tilstræber også det gode samarbejde med de øvrige organisationer på vores områder.

Medlemstilbud /
medlemsfordele

Når vi står sammen kan vi forhandle os frem til en masse gode kontante fordele. Det betyder, at du som medlem har mulighed for at gøre brug af særlige fordele i bl.a. Lån & Spar Bank, LB forsikring og f.eks. Forbrugsforeningen.